قاعده شکلی

قاعده شکلی

تشکیل هر شرکت بر اساس دو قاعده استوار است که این دو قاعده شامل 1 – قاعده ی ماهوی 2 – قاعده ی شکلی می شود در این مقاله به بررسی قاعده ی شکلی می پردازیم. آئین دادرسی قانونی گاه حقوق شکلی خوانده می‌ شود و در مقابل حقوق ماهوی ظاهر می‌ شوند. خیلی از شرکت های تجاری که ثبت شرکت انجام داده اند و یا حتی مراحل ثبت برند هم طی کرده اند و امروزه با مدارک کارت بازرگانی شرکتشان تجارت هم انجام می دهند قانونی نیستند و از قواعد ماهوی و شکلی پیروی نکرده اند. همانطور که می دانید برای رقابت با شرکت های بزرگ باید ثبت تغییرات انجام دهید و رتبه بندی شوید این شرکت های بزرگ و قوی با انجام این امور موفق شده اند و تا به امروز رشد کرده اند.

1- قراردادی که شرکت تجاری باید تهیه می کند باید هم کتبی و هم قانونی باشد.
2- قانون جالبی که در این سری قواعد وجود دارد این است که اگر شرکتی ثبت نشده باشد نشانه ی باطل بودن آن نیست و می تواند به فعالیت خود ادامه دهد، این قانون هم در ایران و هم در کشورهای خارجی صادق است هر چند که ثبت سریع تر شرکت به نفع آن است تا تمام شرکت داران و بزرگان تاسیس شرکت او را بشناسند و با این شرکت وارد معامله شوند.
3- لازم به ذکر است بدانید که مدارک و لازمه های ثبت شرکت در ایران و خارج با یک دیگر متفاوت است.

انتخاب خوب

برای بررسی عملکرد شرکتتان و انجام امور شرکتتان نیاز به یک پشتیبان دارید برای انتخاب این پشتیبان بهتر است بینش ثبت را انتخاب کنید زیرا تمام امور ثبتی امور مالی امور اداری مانند ثبت شرکت، ثبت برند، ثبت تغییرات، دریافت کارت بازرگانی و غیره را انجام می دهد.

اشتراک گذاری

دیدگاه خود را وارد نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


شماره تماس