7 اشتباه خطرناک در مورد دریافت دفاتر قانونی (بخش دوم)

7 اشتباه خطرناک در مورد دریافت دفاتر قانونی (بخش دوم)

همانطور که در بخش قبل گفته شد هر شرکتی در هر مقطعی که کار می کند می بایست یکسری مقررات قانونی را انجام دهد برای مثال شرکت های صادرات و واردات کالا به دریافت مدارک کارت بازرگانی و پرداخت هزینه کارت بازرگانی نیاز دارند و در صورتی که مشمول تهیه اظهارنامه مالیاتی باشند، باید اظهارنامه ی خود را تسلیم کنند. ( برای اطلاع از لیست مشمولین تهیه اظهارنامه مالیاتی ، به مقالات قبل سر بزنید)
در این بخش به ادامه ی بررسی اشتباهات خطرناک در مورد دفاتر پلمپ می پردازیم.

۵- عدم آگاهی از مفاد آیین نامه اجرایی و رعایت اصول دفترنویسی

عدم آگاهی از مفاد آیین نامه اجرایی باعث بروز خطا و جرائم مالی می شود برای جلوگیری از این موضوع می بایست چندین بار آئین نامه اجرایی ماده ۹۵ ق م م را مطالعه کنید و بعد از مطالعه ی دقیق اقدام به ثبت دفاتر پلمپ نمایید.

۶- به تاخیر انداختن ثبت اسناد حسابداری در دفاتر قانونی

یکی از اشتباهات خطرناکی که زیاد دیده می شود به تاخیر انداختن ثبت اسناد حسابداری در دفاتر قانونی است. به طور معمول چیزی که بین جوامع ما رایج است این است که حسابداران به علت مشغله کاری و حجم بالای کاری که دارند، ثبت دفاتر قانونی در الویتشان نیست یا در اولویت های آخر قرار می گیرد و قبل از رسیدن ماموران مالیاتی دفاتر را پر می کنند و بیشتر مواقع اشتباه در کارشان دیده می شود و این کار باعث بروز مشکل می شود.
شما مدیران کاربلد بهتر است انتهای هر ما بعد از بسته شدن حساب های شرکت، پر شدن دفاتر را بررسی کنید تا دچار این مشکلات نشوید زیرا همانطور که می دانید ماموران این اجازه را دارند که در هر زمانی که مدنظرشان است بدون هماهنگی به شرکت شما مراجعه کنند.

۷- جا به جا نوشتن دفاتر سال های قبل با سال های بعد

در موارد زیادی دیده شده است که حسابداران هنگام نوشتن دفاتر به تاریخ ثبت دفتر توجه نمی کنند و برای مثال حسابداری سال 97 را در سال 98 یادداشت می کنند و این کار جبران ناشدنی است.

اشتراک گذاری

دیدگاه خود را وارد نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


شماره تماس